Vid eventuella leveransförseningar kommer du att bli kontaktad av Reforma Sthlm
erbjudandet omfattar inte reavaror
Sverige ska få nya banor förDet kan löna sig att lämna in utbordaren varje år för vinterförvaring till ett båtvarv om man ligger på en plats med dålig bevakning under vintern. Har man en äldre, men fullt fungerande motor som fått regelbunden service, blir tyvärr åldersavdraget hos försäkringsbolagen ganska kännbar vid stöld. Ibland så stor att man inte har råd med en ny. Läs hela artikeln….
än av realistiska kalkyler, menar EU:sDe närmaste veckorna kommer 1 000 svenska båtmotorer att stjälas, enligt polisen. Ingen stoppar utförseln vid våra gränser när motorerna körs till de internationella stöldligornas baser. Läs hela artikeln….
Kommunikationen till Klarna-servern går via en krypterad direktförbindelse (https)

På lördag städas världens stränder av en miljon ungdomar

det här." Så svarar klimatminister IsabellaPå lördag är det Strandens Dag och International Coastal Cleanup Day. Då ger sig ungdomar över hela världen ut för att plocka upp skräp som lämnats kvar eller flutit iland på våra stränder. I Sverige står Städa Sverige och Pantamera bakom insatsen som i år engagerar nära 2 000 ungdomar från 83 föreningar från Haparanda i norr till Ystad i söder. Läs hela artikeln….
”Nya snabbjärnvägen bör byggas från Göteborg”KSSS seglade på söndagen hem segern i den fjärde och sista omgången av Allsvenskan Segling 2019. Därmed försvarade stockholmsklubben sin titel från i fjol. Läs hela artikeln….
Vid eventuella leveransförseningar kommer du att bli kontaktad av Reforma Sthlm
anpassa och avsluta erbjudandet om prisgaranti

Finnmaster utökar med två modeller på över 6 m

Finnmaster sortimentet genomgår en omfattande förändring. Under hösten 2019 lanseras två helt nya båtmodeller: Den populära T-serien utökas med lillasystern Finnmaster T6 och R-seriens nya tillskott är Finnmaster R6. Dessutom förnyas namnen på Finnmaster 55 SC till S5 och Finnmaster 55 BR till R5. Läs hela artikeln….

så besvarar vi dig inom 1 arbetsdag
det vill säga en butik med svensk Momsregistreringsnummer (VAT-nummer) ”Ska vi bygga först när trängseln är ett faktum?”Båtsäsongen är snart slut och det är hög tid att förbereda vinterförvaringen. Höststormar är ett skäl att inte vänta, men ett betydligt större orosmoln är de internationella stöldligorna. Läs hela artikeln….
med ditt ordernummer samt en beskrivning av vilken artikel du vill returnera och varför
så återkommer vi med en retursedel