Golvlampa Katie med trebent stomme av trä
Företaget har sedan växt och finns idag på 6 olika marknader och distribueras världen över
förbjuda Spelkund att spela vid ett visst spelbord eller en turneringDet kan löna sig att lämna in utbordaren varje år för vinterförvaring till ett båtvarv om man ligger på en plats med dålig bevakning under vintern. Har man en äldre, men fullt fungerande motor som fått regelbunden service, blir tyvärr åldersavdraget hos försäkringsbolagen ganska kännbar vid stöld. Ibland så stor att man inte har råd med en ny. Läs hela artikeln….
till användning av stulet konto- eller kreditkortDe närmaste veckorna kommer 1 000 svenska båtmotorer att stjälas, enligt polisen. Ingen stoppar utförseln vid våra gränser när motorerna körs till de internationella stöldligornas baser. Läs hela artikeln….
Välj den form på golvlampa som passar bäst för dina behov

På lördag städas världens stränder av en miljon ungdomar

8 Spelkundens möjlighet att låsa spelkontot (självavstängning)På lördag är det Strandens Dag och International Coastal Cleanup Day. Då ger sig ungdomar över hela världen ut för att plocka upp skräp som lämnats kvar eller flutit iland på våra stränder. I Sverige står Städa Sverige och Pantamera bakom insatsen som i år engagerar nära 2 000 ungdomar från 83 föreningar från Haparanda i norr till Ystad i söder. Läs hela artikeln….
Vid missbruk av bonus/välkomsterbjudandeKSSS seglade på söndagen hem segern i den fjärde och sista omgången av Allsvenskan Segling 2019. Därmed försvarade stockholmsklubben sin titel från i fjol. Läs hela artikeln….
Egyptian Eye - Marmor-golvlampa med dimmer
Våra rekommendationer från denna kategori

Finnmaster utökar med två modeller på över 6 m

Finnmaster sortimentet genomgår en omfattande förändring. Under hösten 2019 lanseras två helt nya båtmodeller: Den populära T-serien utökas med lillasystern Finnmaster T6 och R-seriens nya tillskott är Finnmaster R6. Dessutom förnyas namnen på Finnmaster 55 SC till S5 och Finnmaster 55 BR till R5. Läs hela artikeln….

Nickelfärgad LED-golvlampa Dunja med läslampa
Sortera per typ/material givits eller godkänts till följd av ett fel;Båtsäsongen är snart slut och det är hög tid att förbereda vinterförvaringen. Höststormar är ett skäl att inte vänta, men ett betydligt större orosmoln är de internationella stöldligorna. Läs hela artikeln….
Dimbar LED-uplight-golvlampa Felicia i rost
Med dragströmbrytare – golvlampan Libba kräm-trä