Idag arbetar de aktivt med att hålla traditionerna vid liv och föra kunnandet vidare
Perfekt som snygg förvaring för den som inreder sitt hem i den rustika stilen
men det ligger inte i någons intresse att spelare utvecklar ett missbrukDet kan löna sig att lämna in utbordaren varje år för vinterförvaring till ett båtvarv om man ligger på en plats med dålig bevakning under vintern. Har man en äldre, men fullt fungerande motor som fått regelbunden service, blir tyvärr åldersavdraget hos försäkringsbolagen ganska kännbar vid stöld. Ibland så stor att man inte har råd med en ny. Läs hela artikeln….
Det var helt nytt att man kunde spela spel på en liten skärmDe närmaste veckorna kommer 1 000 svenska båtmotorer att stjälas, enligt polisen. Ingen stoppar utförseln vid våra gränser när motorerna körs till de internationella stöldligornas baser. Läs hela artikeln….
Utvecklare som förstår sig på det kan skapa stora värden i casinobranschenPå lördag är det Strandens Dag och International Coastal Cleanup Day. Då ger sig ungdomar över hela världen ut för att plocka upp skräp som lämnats kvar eller flutit iland på våra stränder. I Sverige står Städa Sverige och Pantamera bakom insatsen som i år engagerar nära 2 000 ungdomar från 83 föreningar från Haparanda i norr till Ystad i söder. Läs hela artikeln….
I Sverige har vi länge haft spelmonopolKSSS seglade på söndagen hem segern i den fjärde och sista omgången av Allsvenskan Segling 2019. Därmed försvarade stockholmsklubben sin titel från i fjol. Läs hela artikeln….
Idag arbetar de aktivt med att hålla traditionerna vid liv och föra kunnandet vidare
net/67/72de3def-8a0f-4c35-80d8-db4f9ee25e73

Finnmaster utökar med två modeller på över 6 m

Finnmaster sortimentet genomgår en omfattande förändring. Under hösten 2019 lanseras två helt nya båtmodeller: Den populära T-serien utökas med lillasystern Finnmaster T6 och R-seriens nya tillskott är Finnmaster R6. Dessutom förnyas namnen på Finnmaster 55 SC till S5 och Finnmaster 55 BR till R5. Läs hela artikeln….

se/sv/artiklar/soffbord-barnbord-brooklyn-vit
se/ramekin-suffleform-hog-nr5-vit är ingen överraskning med andra ord!Båtsäsongen är snart slut och det är hög tid att förbereda vinterförvaringen. Höststormar är ett skäl att inte vänta, men ett betydligt större orosmoln är de internationella stöldligorna. Läs hela artikeln….
Stol 'Floke' - Sammet/Rosa - Reforma Sthlm
Nu vill alla att hemmet ska dofta hotellkänsla